Reijo Ojennus

kauppateknikko, leipurimestari
Parkano

#30

sitoutumaton

Parkanon Puolesta

Tällä hetkellä asustelemme vaimo Helenan kanssa kahdestaan. Kolme tytärtä asustelevat perheineen omissa talouksissaan. Lastenlapsia on meillä kahdeksan.

Työurani olen aloittanut 14 vuotiaana ja samalla ”leipomouralla” jatkoin välillä koulutusta hankkien. Leipomo ja kahvioalan yrittäjinä toimimme n. 30 vuotta.  Kuntapoliittista ja valtakunnallistakin vaikuttamista minulla on pitkältä ajalta. Kuntapolitiikan olen aikanaan aloittanut Jalasjärvellä ja sitä on nyt jatkunut Parkanossa n. 40 vuotta.

Joku voisi ajatella, että onko kaikki ideat jo annettu? Maailma muuttuu, kunnat ja niiden tarpeet muuttuu, me muutumme mukana. Minun mottoni on ”Jos pysähdyt paikallesi, kuljet taaksepäin”.

Olen toiminut mm. Vapo Oy:n tilintarkastajana, Kuntatyönantajien valtuuskunnassa, Eduskunta-avustajana, Itella/Postin hallintoneuvostossa, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksessa, Parkanon kaupunginvaltuuston puheenjohtajana jne. Uskon, että näistä kokemuksista on edelleen apua kunnalliseenkin päätöksentekoon. Uutena sitoutumattomana Parkanon Puolesta -ryhmänä teemme päätöksiä sitoutuen ainoastaan kuntalaisten tarpeisiin.

Reijo Ojennus

Rahoitetaan peruspalvelut ensin ja katsotaan mihin muuhun rahaa jää.