Päivi Silomäki

varatuomari, lakimies
Parkano

#37

sitoutumaton

Parkanon Puolesta

Olen 43-vuotias syntyperäinen parkanolainen ja kahden esikouluikäisen lapsen äiti. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja saanut varatuomarin arvonimen auskultoituani Tampereen käräjäoikeudessa. Toimin tällä hetkellä lakimiestehtävissä rahoitusalalla ja minulla on laaja-alaista lainopillista osaamista eri tehtävistä kahden vuosikymmenen kokemuksella. Olen työskennellyt rahoitusalan lisäksi mm. Puolustusvoimilla, asianajotoimistossa ja käräjäoikeuden lisäksi hallinto-oikeudessa ja hovioikeudessa.

Perheen äitinä tunnen ja ymmärrän hyvin lapsiperheiden haasteet. Sydämen asiani on turvata kaikille lapsille turvallinen lapsuus ja nuoruus.

Minulla on kokemusta omaishoitajana toimimisesta ja ymmärrän palveluntarjonnan haasteet ja kipukohdat. Lakimiesammattini ohella olen suorittanut muun muassa edunvalvojan koulutuksen ja toimin ikääntyneiden edunvalvojana. Mielestäni jokaisella on oikeus arvokkaaseen ja oman näköiseen ikääntymiseen.

Päätöksenteossa ohjenuorani on oikeudenmukaisuus ja halu olla tehtävän vaatiman luottamuksen arvoinen. Minulla tärkeää on lisätä Parkanon elinvoimaisuutta ja Parkanon houkuttelevuutta uusille asukkaille.

Parkano on paras paikka asua, pidetään siitä yhdessä huolta.

Päivi Silomäki

Oikeudenmukaisen ja elinvoimaisen Parkanon puolesta.