Eeva Räsänen

EU-ruokavastaava, eläkeläinen
Parkano

#36

Kristillisdemokraatit (KD)

Parkanon Puolesta

Olen 72-vuotias kuntatyöstä eläkkeellä oleva leski ja vapaaehtoistyötä pitkään tehnyt monella alueella Parkanossa, nyt painottuen Eu-ruokavastaavan työalueeseen. Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi.

Olen syntyperäinen parkanolainen. Suurimman osan työurastani olen tehnyt kunta-alalla, mutta myös yksityisellä sektorilla eri tehtävissä. Ensin mainittuna laitoshuoltajana, siivoustyönohjaajana, välinehuollossa puheenjohtajana 6 kunnan saniteettiryhmässä. Yksityisellä sektorilla kauppa-, toimisto- ja ravintoalan eri työtehtävissä. Vapaaehtoistyössä monissa seurakunnan tehtävissä ja nyt Eu-ruokajaossa.

Luottamustehtävissä olen toiminut kaavoituslautakunnan, tarkastuslautakunnan, rakennus- ja ympäristölautakunnan varajäsenenä.

Elämänarvot rehellisyys, perhe, usko ja isänmaa. Huoli vähäosaisista, lapsista, vanhuksista, sairaista ja kaikista lähimmäisistä. Meillä kaikilla on vain yksi elämä että osaisin käyttää sen oikein. Auttaisin avuntarpeessa olevaa, rakastaisin ja kunnioittaisin jokaista lähimmäistä. Levittäisin sitä hyvää mitä meille on lahjaksi annettu ja tekisin sen oman osani palapelistä, että tästä kaupungista ja sen asukkaista tulisi se valo, joka loistaisi ohikulkeville ja ympäristössä asuville.

Parkanolaisena kuljen kanssanne yhteityössä ja saan rakentaa tätä kaupunkia pienen osan. Nauttia tästä kauniista luonnosta, vesistöistä ja monista hyvistä palveluista.

Tavoitteena kaupunki, puhdas, haluttu ja eteenpäin pyrkivä.

Eeva Räsänen

Elämänkokemus ja yhteistyö, siinä viisauden alku ja juuri.